Privatumo politika ir slapukai

Privatumo politika

Mes – MB Autodominus (toliau – Automotive.lt) vertina jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į Automotive.lt norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti jūsų užsakymą, kurie yra:

  • siuntų pristatymo tarnyba, kurie naudoja jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti prekių pristatymą;

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukai ir juose talpinami duomenys nebus naudojami kitais tikslais ir nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

  • Vartotojo sesijos slapukai – sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai slapukai – slapukai išsaugomi vartotojo naudojamame įrenginyje. Uždarius naršyklę ar svetainę slapukai nėra ištrinami. Šie slapukai galioja skirtingą laiką, priklausomai nuo pačio slapuko;
  • Pirminiai slapukai – slapukai, kuriuos naudoja ar sukuria vartotojo aplankyta svetainė. Šie slapukai naudojami tam, kad būtų prisitaikoma prie svetainės lankytojo poreikių;
  • Trečiųjų šalių slapukai – vartotojo aplankytoje svetainėje talpinami kitų svetainių slapukai. Šio tipo slapukai dažniausiai yra naudojami duomenų analizės tikslais. Facebook ir Google yra dažniausiai sutinkami trečiųjų šalių slapukų domenai.

Automotive.lt naudojamų slapukų sąrašas:

Slapuko pavadinimas Galiojimo terminas Informacija apie slapuko naudojimą
__cfduid 1 metai Slapukas, skirtas patikimam interneto svetainės srautui identifikuoti, kuris neįrašo naudotojo asmeninių duomenų.

Daugiau apie „Facebook“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Daugiau apie „Google“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas.

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus. Plačiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti: www.allaboutcookies.org

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams Automotive.lt neatsako.

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.

Susisiekite

Jei turite klausimų, norite ištrinti savo asmeninus duomenis mūsų sistemoje ar juos koreguoti susisiekite el. Paštu:  info@automotive.lt  arba telefonu: +370 685 29279 

 

Naršydami „Automotive.lt” tinklapyje sutinkate, jog naudojame slapukus, kurie užtikrina sklandų naršymą. Daugiau informacijos

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close